ΤΡΟΜΕΡΟ ντουέτο! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο βασίλης Καρράς της Βουλγαρίας!!! (βίντεο)

4

Ο Βασίλης Καρράς μετράει δεκαετίες καριέρας στην Ελλάδα και όχι μόνο. Το ταλέντο και οι επιτυχίες του έχουν περάσει προ πολλού τα σύνορα της χώρας. Φαίνεται όμως, ότι έχει και «ανταγωνισμό»…

Στη γειτονική Βουλγαρία υπάρχει ο 39χρονος Toni Storaro. Τώρα, πώς συνδέεται ο Toni με τον Βασίλη Καρρά; Αν τον ακούσετε να τραγουδά θα καταλάβετε…

Προφανώς, για τον Toni Storaro ο Βασίλης Καρράς είναι πρότυπο τραγουδιστή και τον αγαπά τόσο πολύ που μιμείται με μοναδικό τρόπο τη φωνή του.

Δείτε το βίντεο για να το διαπιστώσετε κι εσείς:

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια

    • Ανώνυμος στο άρθρο

      ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΚΟΡΑΞ ΜΕΖΕΑ ΚΟΝΑΝ μπουρλοτο βανα πσολεου ππ αρχοντουλα φισφιρικα καρμεν κομπρα πιπακιτσου στασινου γιωτα θανου γιωτα κατερινα μ ελινα παπ μαριλενα α!. κ.α nicknames ειναι ο ηλικιωμενος ομοφυλοφιλος του φριγκοζιπ,ο παλιος πιπας μανετα που σχολιαζει με αμετρητα nicknames κυριως γυναικεια αλλα κ με τα δικα σας!!αγνοηστε το ψυχακι-ιος του site.