Βίκυ Καγιά: Δεν θα πιστεύετε πόσα κιλά έχει πάρει στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

0

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Σόνια Καζόνι και το People, με αφορμή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της αλλά και το ξεκίνημα του Shopping Star για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι τη ρώτησε η μικρή Μπιάνκα για το μωρό που περιμένει, καθώς η κοιλίτσα της μέχρι τώρα δεν ήταν εμφανής: «Η Μπιάνκα τώρα με ρωτάει “μα πού είναι το μωρό;”. Και της λέω “αγάπη μου, στην κοιλίτσα μου”».

Ακόμα, η Βίκυ Καγιά εξομολογήθηκε ότι έχει πάρει μόνο 2,5 κιλά καθώς –όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη- έχει ένα θέμα με το φαγητό: «Και τώρα έχω το ίδιο πρόβλημα, δεν μπορώ να φάω. Νομίζω πως τελικά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης σε μένα δεν βοηθούν στο φαγητό. Όμως δεν είχα ιδιαίτερες ναυτίες ούτε έκανα εμετούς, απλά δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη. Θέλω να τρώω υγιεινά. Προτιμώ φασολάκια, φακές, φρούτα και λαχανικά. Λες το παιδί να βγει vegan; Τι να πω!».

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Loading...