Βίκυ Καγιά: Ήμουν λίγο πριν τον 3ο μήνα, όταν κατάλαβα ότι ήμουν πάλι έγκυος

4

Για το δεύτερο μωράκι που περιμένει καρπό του έρωτά της με το σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βίκυ Καγιά.

«Ήμουν σε ένα χαμό από υποχρεώσεις και δουλειά, όταν έμαθα για την εγκυμοσύνη, αλλά και τα δυο μου παιδιά ήρθαν σε τέτοια στιγμή, μάλλον είναι γραφτό» δήλωσε η παρουσιάστρια που τώρα βρίσκεται σε γυρίσματα για το Shopping Star και στο Fashion Workshop της. ενώ όταν είχε ανακαλύψει ότι ήταν έγκυος στην Μπιάνκα πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Annie και κάθε βράδυ χόρευε στη σκηνή.

Το περίμενε ότι θα γίνει τόσο άμεσα ξανά μανούλα; «Η αλήθεια είναι ότι πέρσι δεν το σκεφτόμουν καθόλου. Ήρθε κάπως ξαφνικά. Είχαμε μπει βέβαια στη φάση που σκεφτόμασταν πώς θα ήταν να κάνουμε ακόμη ένα παιδί –τέταρτο στην οικογένεια–, απλώς δεν είχαμε βάλει ένα χρονικό πλαίσιο, δεν το είχαμε σχεδιάσει», είπε.

Και εξήγησε: «Ήμουν λίγο πριν τον τρίτο μήνα, πολύ αργά. Είχα κάποιες διαταραχές στον κύκλο μου, αλλά θεωρούσα πως είναι λόγω του άγχους και της πίεσης, δούλευα σαν την τρελή. Κάποιες ζαλάδες και ναυτίες που είχα νόμιζα ότι ήταν λόγω φόρτου εργασίας και ζέστης, γιατί μου συμβαίνει κατά περιόδους. Κάποια στιγμή, όμως, λέω “μήπως έχει παραπάει” και έτσι έκανα το τεστ και βγήκε θετικό».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει μπει στον 5ο μήνα και η τελική ημερομηνία τοκετού που της έχει δώσει ο γιατρός είναι στις 9 Φεβρουαρίου.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

4 Σχόλια