Ξέσπασε σε κλάματα ο Jay- Z όταν η μαμά του, του ανακοίνωσε ότι είναι λεσβία!

1

Συνέντευξη στην εκπομπή Dusse Friday παραχώρησε η μητέρα του Jay- Z, Gloria Carter, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων ποια ήταν η αντίδραση του γιου της όταν του αποκάλυψε ότι είναι λεσβία.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο τραγούδι Smile του ράπερ όπου ο  Jay- Z εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε πως η μητέρα του είναι λεσβία και έχει σχέση με μια άλλη γυναίκα.

«Εξαρτάται πώς το βλέπεις γιατί πάντα είχα [γύρω μου] τον Τύπο, ακόμη κι όταν δεν το ήθελα», σχολίασε αναφορικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της δημοσιότητας, συνομιλώντας με έναν από τους εγγονούς της σε podcast του D’USSE Friday. «Όσοι με μισούν είναι αυτοί που μου δίνουν και κίνητρο», είπε η Gloria. Αφού χαρακτήρισε το 4:44 «καταπληκτικό άλμπουμ», στη συνέχεια αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη στιγμή που έκανε come out στον γιο της Jay- Z, λέγοντάς του πως είναι λεσβία.

«Άρχισα να λέω στο Jay ποια ήμουν. Εκτός από μητέρα σου, αυτό το άτομο είμαι. Αυτή είναι η ζωή που κάνω. Οπότε ο γιος μου άρχισε να κλαίει στ’ αλήθεια. Μου είπε, «Μαμά, αυτή πρέπει να ήταν μια φρικτή ζωή, το να το κρύβεις». Κι εγώ του απάντησα πως η ζωή μου δεν ήταν ποτέ φρικτή. Ήταν απλώς διαφορετική. Οπότε όλο αυτό τον έκανε να θέλει να γράψει τραγούδι», εξομολογείται η μητέρα του διάσημου ράπερ.

Βέβαια, παραδέχεται πως στην αρχή ήταν διστακτική με το τραγούδι. «Την πρώτη φορά που το άκουσα, του λέω, «Δεν ξέρω, δεν νιώθω ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να μοιραστώ τον εαυτό μου μαζί σου, όχι με ολόκληρο τον κόσμο»», λέει. Τελικά αποφάσισαν να γράψει η Gloria ένα ποίημα, το οποίο και διαβάζει κατά τη διάρκεια της μουσικής του τραγουδιού. Σήμερα, λέει πως χαίρεται που βρήκε τελικά το κομμάτι, παρόλο που παραδέχεται ότι δεν υπήρξε ανέκαθεν ανοιχτή για τη ζωή της και το ποια είναι. «Ποτέ δεν ντράπηκα για μένα. Με κούρασε το όλο μυστήριο. Θα τους το δώσω. Ίσως τώρα ο κόσμος να εστιάσει σε αυτά που κάνω, κι όχι στη ζωή μου. Ήρθε η ώρα να νιώσω ελεύθερη», λέει η Gloria και τονίζει πως δεν θέλει να είναι γνωστή μόνο για τη σεξουαλικότητά της. «Αυτό το κομμάτι της ζωής σου είναι ένα μικρό κομμάτι. Οι στρέιτ δεν χρειάζεται να κάθονται να μιλούν γι’ αυτό», καταλήγει.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο