Ξέσπασε σε κλάματα ο νικητής της Eurovision στην τελευταία του συναυλία

1

Σε κλάματα ξέσπασε πάνω στη σκηνή ο νικητής της Eurovision, Salvador Sobral, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο Εστορίλ, όπου και έδωσε μια συναυλία και οι θαυμαστές του γέμισαν τον ουρανό από μπαλόνια σε σχήμα λευκής καρδιάς.

«Σας ευχαριστώ για όλη την ευαισθησία που μου χαρίζετε. Εκεί ψηλά βλέπω την καρδιά του πατέρα μου να ξεσπά» είπε ο τραγουδιστής.

«Δεν είναι μυστικό ότι η υγεία μου είναι εύθραυστη. Έχω πρόβλημα και πρέπει να παραδώσω το σώμα μου στην επιστήμη, να αποσυρθώ. Να πάω σε έναν κόσμο που θα με σώσει από το πρόβλημα μου. Όμως δεν μπορώ να γνωρίζω πότε θα επιστρέψω ξανά κοντά σας για αυτό θέλω να σας ευχαριστήσω τώρα για την υποστήριξη που μου χαρίζετε. Θα επιστρέψω σύντομα, πρόκειται για ένα προσωρινό αντίο. Όλα θα πάνε καλά», είπε στην τελευταία συναυλία του, ο 27χρονος νικητής της Eurovision.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Loading...